Logo Bakkerij Dauw

Sinds 1953 verzorgen we dagelijks 100% ambachtelijk brood en gebak. Authentiek en smaakvol brood wordt hier dagelijks gebakken omdat we nog steeds kiezen voor een basale bereiding en een lange rijstijd van het deeg. Dus zonder broodverbeteraars (o.a. procesversnellers) die ervoor zorgen dat het brood langer vers blijft of dat het luchtiger of malser wordt. Eigenhandig in ons atelier gemaakt brood met de beste grondstoffen (we mengen nog zelf onze bloem en meel met rogge, tarwe of spelt), met lange gist- en baktijd. Traag gebakken brood, al dan niet op stenen vloer, geeft het brood een goede smaak en krokante korst.

Dagdagelijks maken we in ons atelier een ruim assortiment koffiekoeken met de allerbeste grondstoffen en unieke recepten. Crèmekoeken met zelfgekookte pap, boterkoeken met echte boter.

Je proeft het!

Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw

Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw

Onze taarten en fijn gebak zijn alom in de streek gekend...

Recepten van taart en gebak die we al vele jaren maken zoals toetaart, sneeuwtaart, Victoria, cake, Valentia taart, Caprice taart en Portugees taart maar ook Tarte Maison, 3suisses gebak en javanais, misérable, merveilleux en glacées zijn onze toppers. Lente fruit taart, zwarte woud gebak, perenfrangipane , financier en Charlotte gebak of schuimtaart met framboos... bekoren jong en oud.

Pain a la Grecque, speculaas en palmharten maken we reeds 60 jaar volgens hetzelfde recept.

Laat u aangenaam verrassen én verleiden door andere producten... er zijn er nog zoveel meer.

Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw Foto Bakkerij Dauw